ОСТАННІ НОВИНИ

Микола Криштопа звинуватив Олійника у проблемах шахти „Надія”

|

Директор шахти ”Надія” Микола Криштопа відкинув звинувачення голови Львівської ОДА Петра Олійника у незаконності гірничих робіт, що відбуваються під індивідуальним сектором Соснівки. „Тут немає нічого злочинного—на всі роботи є дозволи Міністерства вугільної промисловості”,—наголосив Микола Криштопа.

Він закинув губернатору Львівщини організацію численних фінансових перевірок шахти „Надія”. „За останній час на шахту приїхало 40 комісій із перевірками. Людям не дають можливості спокійно працювати. Крім цього, енергетики заборгували нам за відвантажене вугілля 8 мільйонів гривень, з яких віддали лише 370 тисяч. Переконаний, що це сталося не без допомоги Олійника”,—додав М. Криштопа.

За словами директора шахти, конфлікт із головою Львівської ОДА розпочався після того, як Криштопа підтримав мешканців Соснівки щодо передачі фтизіопульмонологічного центру на баланс міста.

„Я не виключаю, що Олійник ініціюватиме моє звільнення, оскільки за моєю спиною, окрім простих людей нікого немає”,—зауважив він і додав, якби шахта була збитковою, то його би вже давно звільнили. Повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *