ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові святкуватимуть "Помаранчевий день студента"

|

Відділ роботи з молоддю Львівської міської ради за сприяння Народного Союзу „Наша Україна” 23 листопада проводитимуть святкування „Помаранчевого Дня студента”. Цього року, окрім самого святкування „Дня студента”, пройде також відзначення студентських та молодіжних громадських організацій за участь у Помаранчевій революції минулого року.

До проведення таких святкувань завжди долучаються молодіжні організації, а також самі студенти. Очікувана кількість запрошених близько трьохсот осіб. Акція проводиться як некомерційний та благодійний захід, з безкоштовним розповсюдженням запрошень.


Розпочнеться святкування у диско–клубі „Міленіум”. Там проводитиметься святкова програма, присвячена відзначенню участі молодіжних та студентських громадських організацій у Помаранчевій революції та нічне святкування Дня студента за участю шоу–балетів та відомих у Львові рок та поп гуртів.

О 18 годині з привітальними словами виступить керівництво міста та області. Після того припартійні та молодіжні громадські організації відзначатимуть за участь в Помаранчевій революції. В перервах відбудуться показові виступи шоу–балетів та сольні виступи.


Концерт за участю відомих у Львові рок та поп колективів охочі зможуть послухати вже о 19.30.


О 20.30 студентські громадські організації та студентські газети відзначатимуть за участь в Помаранчевій революції. Та о 21.30 продовжиться концерт.

На завершення свята, о 22.30 відзначать молодіжні громадянські рухи й компанії та молодіжні веб–портали за участь в Помаранчевій революції.


На акцію запрошені відомі політичні діячі, керівництво міста та області, представники коаліції „Сила народу”, представники управління відділу роботи з молоддю Львівської міської ради та управління у справах сім’ї, дітей та молоді Львівської ОДА, а також журналісти. Повідомляє сайт „Купол”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *