ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник привітав працівників телебачення, радіо та зв’язку із їх професійним святом

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник привітав працівників радіо, телебачення та зв’язку з нагоди їх професійного свята, котрий вони святкуватимуть завтра. Повідомляє сайт ЛОДА. Текст привітання подаємо повністю:

„Шановні друзі!

У день Вашого професійного свята хочу звернутися до Вас не лише як керівник області, але й як Ваш давній і відданий слухач та глядач.



Упродовж багатьох років Ви щодня приходите в оселі мешканців Львівщини з „гарячими” новинами про події в області, державі і світі. Ваші гострі теле- та радіопрограми часто стають предметом публічних обговорень, вони мають реальний вплив на ухвалення важливих державних рішень.


Кожен із Вас міг особисто переконатися, що нова українська влада зробила усе можливе, аби журналісти назавжди забули про так звані „темники”, податковий силовий та інший чиновницький тиск на засоби масової інформації. Однак ми свідомі того, що свободу слова може обмежувати не лише держава, але й політичні та економічні інтереси власників теле- та радіокомпаній, у тому числі й місцевих.

Останнім часом в Україні точаться дискусії навколо питання про створення каналу суспільного мовлення, – високо професійного, незалежного від влади, об’єктивного. Сподіваємося, що такий канал і справді буде створений. Однак найголовніші принципи його діяльності уже сьогодні можуть бути втілені у роботі будь-якого колективу радіо чи телебачення. Такий шанс нам дала Помаранчева революція. Тож не будемо його марнувати.

У день професійного свята бажаю Вам, шановні друзі, повсякденного творчого запалу у роботі, здоров’я та щастя в особистому житті.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *