ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник підтримує рішення Безсмертного піти у відставку

|

Голова Львівської обласної організації “Нашої України”, губернатор Львівщини Петро Олійник сказав, що повністю підтримує рішення Романа Безсмертного піти у відставку з посади віце-прем’єр-міністра і повністю зосередити свою роботу на виборчій кампанії “Народного Союзу Наша Україна”. Повідомляє прес-служба політичної партії “Народний Союз НашаУкраїна”.

“Нашій партії зараз потрібен якраз такий сильний менеджер, котрий буде технологічно керувати виборчим процесом по всій країні, бо вибори будуть непрості. Для українського політикуму і для українського народу це очевидні речі”, – сказав Олійник.

“Президент Віктор Ющенко задекларував невикористання на виборах адмінресурсу. Ми є провладною партією, але разом з тим партією, що працює на демократичних засадах. Ми повинні дотримуватися високих моральних і юридичних стандартів”, – зазначив він.

“Наша Україна” звертається до Президента України з проханням підтримати заяву Романа Безсмертного щодо його відставки з посади віце-прем`єра і переходу виключно на роботу керівника виборчої кампанії. Я вважаю, що це абсолютно правильне рішення”, – додав керівник львівських “нашоукраїнців”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *