ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного року львівські школярі відвідуватимуть лісову школу

|

Лісову школу для львівських школярів запланувало організувати наступного року Львівське обласне управління лісового господарства. За словами начальника обласного управління лісового господарства Анатолія Дейнеки, лекції учням середніх шкіл міста читатимуть у „зеленому класі” на природі. Функцію парт і крісел виконуватимуть дерев’яні пеньки, а підручним матеріалом для вивчення стане навколишнє середовище.

Окрім цього, за словами Анатолія Дейнеки, наступного року у кожному лісовому господарстві області буде створено по два шкільні лісництва, де учнів районних загальноосвітніх навчальних закладів навчатимуть поводження з природою.

Цікаво, що лекції на природі школярам читатимуть не вчителі, а місцеві лісники. „Дітей вчитимуть правил поведінки в лісі, розповідатимуть як його можна і треба оберігати”, – зазначив Анатолій Дейнека.

Він також повідомив, що в наступному році у кожному лісі області буде створюватися лісоекологічна стежка. Відтак український чи іноземний турист, який гулятиме нею, зможе ознайомитися з інформацією природничого характеру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *