ОСТАННІ НОВИНИ

Протягом цього року загинули 15 військовослужбовців ЗахОК

|

Протягом цього року на території західних областей України загинуло п’ятнадцять військовослужбовців, тоді як у 2004 році – дев’ять, про це сьогодні під час розширеного засідання військової ради ЗахОК повідомив командувач військ Західного опертивного командування генерал-лейтенант Михайло Куцин.

За словами командувача, лише чотири смертельні випадки сталися під час служби. Зокрема один летальний випадок зафіксований під час стрибка з парашутом. Крім того, стаються ДТП, є випадки утоплення і два самогубства поза службою.

Як зазначив командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Микола Петрук в ЗахОК є випадки й ДТП на військовій техніці, а тому він зазначив: ”Наша техніка нічим не гірша за техніку в військах інших країн, але її потрібно модернізовувати”. За його словами модернізація військової техніки є набагато дешевшою, ніж закупівля нової.

Загалом роботу за минулий рік, командувач Сухопутних військ Петрук оцінив добре, хоча відмітив ряд недоліків і повідомив, що вже на 99,9 відсотків всієї кількості офіцерів відповідають тим якостям, які вимагає Міністерство оборони України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *