ОСТАННІ НОВИНИ

Ще одне село газифіковано у Золочівському районі

|

Газифікацію села Красносільці завершили минулого тижня у Золочівському районі. 8 листопада в урочистостях з цієї нагоди взяли участь сільське і районне керівництво, депутат облради, начальник Золочівського управління “Львівгаз” Зеновій Шептицький, депутат Остап Федоришин, начальник відділу паливно-енергетичного комплексу ЛОДА Земомислав Новікевич. Про це повідомила прес-служба облради.

Як заявив Зеновій Шептицький, “за 2005 рік в районі вже газифіковано п’ять сіл, а Красносільці – шосте. Фінансові затрати на нього склали близько 50 тисяч гривень. Робота вимагала мінімум зусиль, бо з допомогою наявної потужної техніки вдалось прокласти 5 км газової труби за 2 тижні. І наразі погода це дозволяла”.

Жителі села також висловлювали своє задоволення, бо довго чекали на газ. Насамперед, це дасть їм змогу зекономити на фізичній праці і на затратах на паливо.

“Золочівський район не має заборгованості по оплаті за газ. Проте державний бюджет заборгував “Львівгазу” 720 тисяч гривень за газифікацію району. Але сподіваюсь, що гроші будуть надходити, особливо з урахуванням недавніх субвенцій держбюджету. До кінця року ми плануємо газифікувати ще п’ять сіл”, – додав З.Шептицький.

Після урочистого відкриття відбувся святковий концерт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *