ОСТАННІ НОВИНИ

Річку Шкло засипали побутовим сміттям

|

Русло річки Шкло у приміській зоні захаращене побутовим непотребом на 90%. Про це заявив перший заступник генерального директора Яворівського державного гірничо-хімічного підприємства «Сірка» Казимир Пресліцький на робочій зустрічі у Яворівській районній раді.

За словами Казимира Пресліцького, під час рядового, а не екстремального паводку рівень води у річці Шкло був граничним. «Тому треба бути готовими до сюрпризів природи. Адже найбільше можуть постраждати мешканці Яворова. Наконечного, Краківця», – заявив Казимир Пресліцький.

Його підтримав виконавчий директор відділення гірничо-хімічної сировини АГН України Анатолій Гайдин: «Саме у Яворові, Наконечному, Краковці є низькою пропускна спроможність шклівського русла, тому необхідно ліквідувати усі перепони – аж до кордону».

На нараді також було обговорено питання надійності мостів через річку Шкло. Йшлося і про претензії поляків, які завдяки спеціальним датчикам на межі перетину річкою Шкло кордону виявляють у воді надмірну кількість стоків, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *