ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські підприємці стали більше платити податки

|

За десять місяців цього року надходження до бюджету по області зросли на 38 відсотків, про це сьогодні сказав Голова ДПА у Львівській області Віталій Хилюк під час зустрічі з керівниками окремих бюджетоутворюючих підприємств Львівщини. Повідомляє прес-центру ДПА у Львівській області.

Віталій Хилюк повідомив, що значну частину з цих надходжень складає сплата податків підприємствами: ВАТ “Львівська пивоварня”, ВАТ “Західенерго”, ВАТ “Миколаївцемент”, ВАТ по газопостачанню та газифікації “Львівгаз”, ЗАТ Лікувально-оздоровчих закладів “Трускавецькурорт”, ТзОВ “Кроно-Україна”, котрі також були присутні на цій зустрічі.

Голова ДПА у Львівській області торкнувся й такого болючого для багатьох підприємців питання, як відшкодування ПДВ. На думку головного податківця Львівщини, серед основних напрямів вирішення проблеми ПДВ – запровадження спрощеного порядку відшкодування податку на додану вартість доброчесним платникам та розширення можливостей проведення кабінетного аудиту.

Основою налагодження партнерських відносин з бізнесом Віталій Хилюк вважає довгострокову перспективу чесного, ділового співробітництва для досягнення сприятливого середовища ведення бізнесу, детінізації економіки, ефективних заходів протидії нездоровій конкуренції, корупції та хабарництву, формування економіки європейського рівня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *