ОСТАННІ НОВИНИ

Програму швидкісного руху реалізовуватимуть в напрямку Львова

|

Продовження програми Укрзалізниці, щодо швидкісного руху, ймовірно, розвиватиметься в напрямку Львова. Про це повідомляє прес-центр Державної адміністрації залізничного транспорту України. Основним завданням на наступний рік заступник Міністра транспорту та зв’язку України, генеральний директор Укрзалізниці Зенко Афтаназів вважає реалізацію програми швидкісного руху в західному напрямку – на Львів і Одесу.

“Зусиллями Укрзалізниці, в першу чергу, буде освоєно дільницю від Києва до Фастова, а потім піде розмежування руху на Львів і на Одесу”, -сказав З.Афтаназів. Він також зазначив: ”Безперечно, ми не зможемо у 2006 році освоїти дві дільниці, а тому до грудня вирішимо, який із напрямків буде розроблений першочергово. На обох ділянках є складності рельєфу, а ми б хотіли підготувати магістраль до руху зі швидкістю 180 кілометрів за годину”.

Зокрема, в західному напрямку керівництво Укрзалізниці проводитиме електрифікований вантажний хід, що розмежовуватиме пасажирський та вантажний напрямки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *