ОСТАННІ НОВИНИ

Коновалюк отримав великі гроші, аби заважати роботі „Трудової України” - Волошин

|

Екс-голова партії „Трудова Україна” заважає роботі партії, про це сьогодні під час прес-конференції заявив голова ЛОО партії Володимир Волошин. Він також вважає, що якась політична сила заплатила великі гроші екс-голові, аби той перешкоджав роботі „трудовиків”, крім того, Волошин переконаний, що „замовники таких конфліктів будуть відомі тоді, коли в їхніх списках з’явиться прізвище Коновалюка”.

Наразі, партія розпочала активну підготовку до виборчої кампанії. „Трудова Україна” буде морнолітнішою і її не залякає ніяка, наслана Коновалюком, перевірка”, – сказав Волошин.

„Зараз ми провели серйозний аналіз, після якого ми побачили три можливі варіанти передвиборчої роботи”, – зазначив Волошин. Він повідомив, що „розглядаються варіанти блокування в сильний центристський блок, збирати блок навколо себе і третє – самостійно йти на вибори”. В можливості йти самостійно лідер Львівського осередку „трудовиків” вбачає найбільший успіх.

У випадку подальшої перешкоди в роботі „Трудовій Україні”, члени партії не виключають навіть пікетування Міністерства юстиції України. „Якщо Коновалюк буде нам заважати й надалі, то ми наставимо йому зуби”, – сказав Волошин.

Львівська обласна організація політичної партії „Трудова Україна” сьогодні також розповсюдила офіційну заяву, в якій наголосила: „Сьогодні є дійсною постанова Жовтневого районного суду, яка забороняє громадянину Коновалюку здійснювати будь-які дії голови політичної партії „Трудова Україна”.

„Ми не хочемо порожніх розмов, а тому офіційно заявляємо, що звертатимемось у всі відповідні інстанції – від Міністерства юстиції до Верховного Суду України – аби врешті навести раз і назавжди лад у цій ситуації”, – йдеться у заяві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *