ОСТАННІ НОВИНИ

Обговорили виконання Концепції розвитку пасажирських автоперевезень

|

Сьогодні пройшла нарада про хід виконання ухвали сесії обласної ради “Про концепцію розвитку пасажирських автоперевезень 2005 – 2010 років”. Під час наради обговорювались заходи, які необхідно здійснити для реалізації концепції. На обговоренні були присутні заступник голови ЛОДА М. Сеник, депутати обласної ради, члени тендерного комітету, керівники транспортних організацій та правлінь, міські голови Стрия, Дрогобича та Червонограда.

Під час наради присутні говорили про потребу розробки маршрутної схеми області та ретельного дослідження пасажиропотоків. Крім того голова тендерного комітету висловив думку, що для кращого конролю за автоперевізниками треба вводити строгу видачу квитків.

Начальник транспорту і зв’язку ЛОДА Володимир Бойко також зазначив, що досі залишається невідомою до кінця ситуація із системою пільгових відшкодувань.

Присутні міські голови міст Червонограду та Дрогобича висловили незадоволення безпекою та комфортабельністю переїздів. Зокрема міський голова Дрогобича Лужецький зазначив: “Потрібно відходити вже від перероблених маршруток до автобусів, а маршрутки використовувати лише в допоміжних випадках”

Проте Мирослав Сеник зазначив, що Львівська область веде серед інших областей за рівнем замовлення нового транспорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *