ОСТАННІ НОВИНИ

Нові цифрові АТС ввела Львівська філія ВАТ „Укртелеком” на сільській телефонній мережі

|

Львівська філія ВАТ „Укртелеком” від початку поточного року ввела в експлуатацію 16 цифрових АТС типу ЕС-11 та розширила 12 цифрових АТС і 10 координатних АТС. Відтак загальна монтована ємність збільшилася на 18 тисяч 529 номерів на міській телефонній мережі та на 3 тисячі 620 номерів на сільській телефонній мережі. Про це повідомили у Львівській філії ВАТ „Укртелеком”.

Для покращення якості сільського зв’язку за 9 місяців 2005 року проведено заміну повітряних з’єднувальних ліній на кабельні до семи сільських АТС загальною протяжністю 63,6 кілометрів.

Крім цього філія проводить роботи із впровадження нових систем передачі, а також із заміни малоканальних аналогових систем передачі на цифрові. Введено в експлуатацію 15 нових цифрових систем передачі, а також проведена заміна аналогових систем передачі на цифрові до 54 сільських АТС. Проведено демонтаж повітряних ліній зв’язку загальною довжиною 108,4 кілометри, повітряних абонентських ліній та ліній радіофікації загальною довжиною 220 кілометрів.

За 9 місяців переключено в ОПТС/АМТС 15 районів. Для мережі передачі даних організовано по чотири первинних цифрових потоків Е1 на напрямки: Сокаль, Новий Розділ, Перемишляни, Золочів, Червоноград та 4 – Е1 на напрямках Львів – Новояворівськ, Львів – Борислав.

Впроваджено комутований доступ до мережі Інтернет в Перемишлянському, Сколівському, Радіхівському, Ст.Самбірському, Пустомитівському районах. Переключені на волоконно-оптичну лінію зв’язку потоки Жидачева та Бродів. Виключені автоматичні системи передач К-60 на ділянках Жидачів – Бібрка, Новий Розділ – Миколаїв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *