ОСТАННІ НОВИНИ

Міжнародний семінар з Айкідо Йосінкан пройде у Львові

|

V III Міжнародний семінар з Айкідо Йосінкан проходитиме з 4 до 6 листопада 2005 року у Львові за участю провідних японських майстрів Айкідо Йосінкан. Про це повідомив відділ громадських зв ’ язків Львівської міської ради.

Зокрема семінар пройде за участі патріарха Айкідо 83-річного майстра Кієюкі Терада (9 Дан Айкідо Йосінкан), Матсуо Масадзумі (7 Дан Айкідо Йосінкан) таЧізуко Матсуо (6 Дан Айкідо Йосінкан).

Організатори семінару – Академія Айкібудзюцу, яка є офіційним представником Міжнародної федерації Айкідо Йосінкан – ІУАР, та Львівська обласна федерація Айкідо Йосінкан. Мета проведення семінару – пропаганда діяльності Академії та популяризація Айкідо, навчання студентів Академії, атестація інструкторів на майстерські ступені, налагодження міжнародних зв`язків.

Семінар проходитиме на СК „Україна” („Спартак”), що на вулиці Мельника, 18. У програмі семінару триденні тренування по чотири години в день за участю студентів Академії, Львівської обласної федерації Айкідо Йосінкан і гостей з України, Росії, Польщі, показові виступи з Айкідо Йосінкан провідних майстрів різних країн та студентів Академії та атестація студентів Академії на майстерські ступені (1, 2, 3 Дан – чорні пояси) в головному додзьо Академії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *