ОСТАННІ НОВИНИ

Пам’ятний знак учасникам Помаранчевої революції відкриють у Дрогобичі

|

Відкриття пам’ятного знаку учасникам Помаранчевої революції міста Дрогобича запланував спеціальний комітет Дрогобицької районної ради 21 листопада. Про це повідомив голова Дрогобицької райдержадміністрації Михайло Кравець.

З ініціативи мешканців Дрогобича, на сесії райради було прийняте рішення створити спеціальний комітет із будівництва пам’ятника учасникам Помаранчевої революції. Відтак будівництво і встановлення пам’ятного знаку здійснюватиметься за кошти мешканців Дрогобича.

„Пам’ятник матиме функціональне значення, – наголошує Михало Кравець. – Навколо проводитимуться різні святкування, а також громада міста вирішуватиме загальноукраїнські і місцеві проблеми”.

Автором пам’ятника є львівський скульптор Яроcлав Лоза. Сам пам’ятний знак буде у вигляді білої колони, на верхівці якої буде розміщений хрест із тризубом. А також буде зображений Архангел Михаїл. „Ззовні він нагадуватиме пам’ятник Міцкевичу у Львові”, – поділився Михайло Кравець. Про це повідомляє „Обсерватор” із посиланням на „Гал-інфо”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *