ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський апеляційний суд повернув громаді Яремчі пішохідний міст

|

Львівський апеляційний господарський суд повернув громаді Яремчого пішохідний міст через водоспад, який було незаконно продано приватній структурі. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомив секретар міської ради міста Яремче Івано-Франківської області, заступник голови Яремчанської міської організації партії НСНУ Василь Онутчак.

За словами В.Онутчака, 26 жовтня відбулося засідання Львівського апеляційного господарського суду, який своєю постановою передав у користування громаді Яремчого пішохідний міст, який кілька місяців перебував у власності ЗАТ «Декра». Інтереси громади на суді представляли прокурор Яремчого та юрист міськради.

Водночас рішення Івано-Франківського господарського суду, яким було відмовлено в позові прокурору Яремчі до власника моста ЗАТ «Декра» та продавця моста ЗАТ «Івано-Франківськтурист», про незаконність акту купівлі-продажу було скасовано.

Львівський апеляційний господарський суд задовольнив позов Яремчанського прокурора і остаточно затвердив «єдино можливим власником моста громаду Яремчі». «Це великий успіх для нас. Ми все робили, аби скасувати незаконну купівлю моста. Львівський суд прийняв правильне рішення», – зазначив В.Онутчак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *