ОСТАННІ НОВИНИ

Для НРУ не однозначно, що Куйбіда піде у мери – Микитин

|

Для Народного Руху України не є однозначним те, що Василь Куйбіда балатуватиметься від партії на посаду міського голови Львова. Про це сьогодні під час засідання незалежного прес-центру „Львівський вибір 2006” заявив заступник голови ЛОО НРУ Ігор Микитин.

„Для мене однозначно, що пан Куйбіда чи хтось інший йде на вибори лише тоді, коли є відповдне рішення тої чи іншої крайової організації. Такого рішення наразі не було. Куйбіда і ми ведемо зараз роботу по підготовці до виборів. Але це не означає однозначно для партії, що пан Куйбіда піде на вибори”, – сказав пан Микитин.

Відтак він зазначив, що при умові, коли буде створено блок НРУ ще з якоюсь політичною силою, для прикладу з НСНУ, партія розглядатиме кандидатуру мера із союзниками.

„Ми підписали меморандум з НСНУ, і якщо ми будемо мати такий блок, і НСНУ буде мати інше бачення щодо кандидата на посаду міського голови Львова, то ми будемо розглядати ці пропозиції”, – сказав Ігор Микитин.

Проте на запитання щодо того, чи підтримає НРУ кандидата в мери Садового, якщо його запропонує НСНУ, пан Микитин був не готовий відповісти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *