ОСТАННІ НОВИНИ

НСНУ та НРУ сформують виборчий блок на Львівщині

|

Сьогодні, 31 жовтня, в прямому ефірі авторської програми «Політичні етюди» було підписано спільну заяву ЛОО НСНУ та ЛКО НРУ про початок формування виборчого блоку Віктора Ющенка на виборах 2006 року, – повідомив кореспонденту Західної інформаційної корпорації народний депутат України, голова ЛКО НРУ Ярослав Кендзьор.

Як повідомивЯ.Кендзьор, у заяві, зокрема, йдеться: «Сьогодні ми переживаємо ситуацію, коли через неузгодженість дій політичних сил ми можемо загубити віру людей, які гартували демократію на Майдані.

Відчуваючи відповідальність перед суспільством, ЛОО НСНУ та ЛКО НРУ спільними рішеннями розпочинають формування блоку Віктора Ющенка, завданнями якого є: спільний вихід на вибори 2006 року, підтримка ідеалів Майдану, підтримка всенародно обраного Президента України та його програми, відтак – забезпечення добробуту громадян, відродження та утвердження національних цінностей та європейського вибору України.

Закликаємо лідерів політичних партій, які привели народ до перемоги у 2004 році продемонструвати свою політичну зрілість та об’єднатися в єдину потужну пропрезидентську силу, яка стане гарантом здобутків Майдану».

Підписи під заявою поставили голова ЛОО НСНУ Петро Олійник та голова ЛКО НРУ Ярослав Кендзьор.

Як зазначив Я.Кендзьор, «на рівні області зроблено перший крок до формування регіонального блоку. Наступним кроком переговорів стане розширення блоку і формування квот блоку до виборчого списку».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *