ОСТАННІ НОВИНИ

Галичани читатимуть “Газету по-українськи” з 4 листопада

|

Нове видання “Газета по-українськи” з’явиться з 4 листопада у Львові, Тернополі та Івано-Франківську. Перші номери видання побачили світ на початку осені у Києві. Відтепер тижневик з вкладкою “Західна газета по-українськи” читатимуть і галичани. До кінця року газета, окрім центральної України, виходитиме у семи Західних областях і буде щоденною. Про це повідомили видавці газети.

Засновником та видавцем газети є ТОВ “Видавнича група “Нова інформація”. “Газету по-українськи” очолює Володимир Рубан, який запевняє: “Фінансують видання українські патріоти”. Керівник Західного бюро – Богдан Кушнір.

Легко та просто – під таким девізом готують матеріали для “ГПУ” журналісти з різних регіонів України. На кожній з 32 сторінок – ексклюзивні матеріали на будь-який смак. Любителі “перченого” знайдуть на сторінках скандали та найцікавіші факти з життя відомих людей. Політики, спортсмени, митці постануть перед читачами у найнесподіваніших ракурсах. Компетентні коментарі, поради фахівців, оригінальні дослідження – також на сторінках “ГПУ”. Для азартних читачів нагода посперечатися з фортуною – на сторінці “Вигравай!” безліч цікавих конкурсів та призів. Аналог подібного видання вже є у Польщі – “Газета Виборча”.

До читачів газети журналісти мають прохання : “Якщо вам пощастило, обов’язково поділіться радістю з “ГПУ” – і ви станете героєм рубрики “Фарт”. Якщо у житті чорна смуга – на цей випадок газета має рубрику “Не фарт”. Телефон Західного бюро у Львові: 242-08-89.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *