ОСТАННІ НОВИНИ

МГО “Академія Української Молоді” запрошує львів’ян стати Миколаями

|

Молодіжна громадська організація “Академія Української Молоді” запрошує молодь – учнів старших класів середніх шкіл, гімназій, ліцеїв та студентів львівських вищих навчальних закладів долучитися до благочинної акції “Миколай про Тебе не забуде”, яка вже п’ятий рік поспіль проводитиметься для потребуючих дітей Львова.

Долучитися до проведення благочинної акції “Миколай про тебе не забуде” запрошують також навчальні заклади, громадські організації, молодіжні парафіяльні спільноти, приватні підприємста та фірми нашого міста.

В рамках акції впродовж листопада – грудня помічники Святого Миколая збиратимуть солодощі, іграшки та канцелярські речі на подарунки для дітей-сиріт, дітей з багатобітних та з малозабезпечиних сімей Львова. Завданням акції є зібрати та роздати подарунки: солодощі, книжки, фарби, олівці, іграшки для дітей віком до 14 років.

Минулого року організаторам вдалося рознести подарунки для півтори тисячі дітей, до акції долучилося близько 350 волонтерів – студентів та старшокласників. В акції взяли участь вісім вищих навчальних закладів, п ’ятдесят фірм та 32 середні школи і ліцеї Львова.

Кожна молода людина, яка хоче допомогти розносити подарунки, може стати помічником Святого Миколая. Для цього потрібно зголоситися до оргкомітету акції – це можна зробити кожної неділі з 15 години до 18 години, завітавши до Осередку „Світлиця”, що на вулиці Стрийській, 22.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *