ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розпочався молодіжний мистецький фестиваль "КЕФІР"

|

Молоді митці області зібралися сьогодні у Львові, щоб взяти участь у чотириденному мистецькому фестивалі “КЕФІР” та представити свої роботи на широкий загал. Мету акції організатори вбачають у пошуку молодих талантів, які не мають можливості самостійно реалізуватись у мистецьких колах. “Це не буде змагання за перше місце, а лише можливість молодим митцям показати себе та свою творчість”, – зазначив член оргкомітету Віталій Гукалюк.

Фестиваль проходитиме в п ’яти напрямках: фотовиставка, виставка живопису, літературний вечір, вечір авторської пісні та концерт. В акустичному концерті, який відбудеться третього листопада, візьмуть участь десять маловідомих гуртів з Львівської області.

Фестиваль пройде за підтримки спонсорських коштів та грошей, які виділила міськрада. “Оскільки фестиваль проходитиме вже другий рік поспіль, то міська рада цього року вирішила виділити трошки більше грошей на його проведення”, – сказав голова правління Студентського братства Володимир Гирка. “Усі півтори тисячі гривень, отриманих від міської влади, ми потратили на забезпечення звукової апаратури”, – зазначив він.

В рамках фестивалю організатори планують видати збірку найкращих творів учасників літературного вечора, а також мультимедійну презентацію з усіма роботами, представленими на фестивалі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *