ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ зацікавилася хворобою Білозір

|

Служба безпеки України перевіряє причини серйозного погіршення здоров’я колишнього міністра культури і туризму Оксани Білозір, передає “ProUA” з посиланям на «Українські Новини».

За даними прес-служби Білозір, екс-міністр 17-23 жовтня завершила 3-місячне стаціонарне лікування. «Обставинами її хвороби зараз займається Служба безпеки України», – повідомила прес-служба.

Представник прес-служби відмовився уточнити Українським Новинам діагноз Білозір, зіславшись на те, що, поки триває перевірка, ця інформація не розголошується.

За даними прес-служби, ще якийсь час Білозір перебуватиме на амбулаторному лікуванні, після чого вона планує повернутися до активного політичного життя. При цьому наголошується, що Білозір стурбована станом формування партії «Народний союз «Наша Україна».

Нагадаємо, що 8 вересня Президент Віктор Ющенко послав у відставку Кабмін Юлії Тимошенко, в якому посаду міністра культури і туризму посідала Оксана Білозір. Вона залишалася виконувачем обов’язків міністра культури і туризму до 27 вересня, коли Президент звільнив її з посади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *