ОСТАННІ НОВИНИ

Партії будуть продаватися – Скочиляс

|

Політичні партії будуть продавати місця у списках напередодні виборів, переконаний політолог Любомир Скочиляс. Як він заявив сьогодні під час прес-конференції, відповідаючи на запитання «Львівського порталу» про можливість продажу місць у партійних списках до місцевих рад, партії будуть продаватися, бо будь-яка партія, потребує ресурсів, а бізнесмени потребують представництва в органах влади, а відтак їхні інтереси збігаються.

Натомість керівник ЛОГО КВУ Роман Кошовий зазначив, що за неофіційною та непідтвердженою інформацією, гроші за прохідні місця у списках беруть практично всі і по усіх регіонах країни. Водночас, він зазначив, що не обов’язково йдеться про гроші, адже деякі люди мають у якості капіталу власний політичний імідж, а інші – серйозні структури, які також придадуться під час виборчої кампанії.

Натомість політолог Ігор Танчин відмовився вірити у те, що політичні партії НСНУ і «Батьківщина», які минулого року виводили людей на Майдан під гаслами боротьби з корупцією, можуть брати гроші за місця у списках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *