ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська «Пора» піде на вибори самостійно

|

21 жовтня відбулася перша позачергова конференція ЛМО громадянської партії «Пора», на якій було прийнято резолюцію щодо стратегії виборчого процесу до місцевих рад в 2006 році. «Блокуватися з іншими політичними силами – це значить просто боятися програти на виборах», – зазначив на конференції голова ЛМО ГП «Пора» М.Іващишин.

На конференції були присутні 58 делегатів із 71 запрошеного. Головною тезою, з якою виступив голова Львівської міської організації партії «Пора» Маркіян Іващишин було те, що партія на виборах ні з ким не буде блокуватися, вона є самостійною в своєму політичному виборі.

Заступник голови Львівської обласної організації Левко Захарчишин запропонував не писати взагалі складних передвиборчих програм, а, натомість, сформулювати прості, доступні для сприйняття людей вирішення найболючіших проблемних питань. «Якщо ми прийдемо до влади, то спробуємо разом з вами вирішити ці проблеми, якщо не пройдемо, спробуємо разом з вами вирішувати це на вулиці», – таку тезу звернення до громадян запропонував Захарчишин.

На конференції прийняли рішення про створення виборчих штабів і резолюцію про створення ГО «Молода Пора», до якої входитимуть всі прихильники цієї політичної сили, які не досягли 18 років, але хочуть долучитися до роботи. Куратором ГО «Молода Пора» обрано Івана Кардаша, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *