ОСТАННІ НОВИНИ

Романюк вимагатиме від Кендзьора менше грошей

|

Журналіст Павло Романюк зменшив суму морального відшкодування, що вимагав від Кендзьора у своїй позовній заяві, з одного мільйона до десяти тисяч гривень, про це сьогодні повідомила кореспонденту „Львівського порталу” адвокат НРУ Наталя Крісман.

Причиною такого різкого зменшення суми морального відшкодування пані Крісман вважає невпевненість Романюка в успішності цієї судової справи, а тому вважає вона не варто викидати такі гроші на марно.

Нагадаємо, що нещодавно стало відомо про позовну заяву журналіста Павла Романюка, яку він подав у Франківський районний суд Львова до народного депутата України Ярослава Кендзьора за те, що депутат назвав його „агентом КГБ”.

Романюк звинувачує нардепа в тому, що, виступаючи 28 квітня цього року на сесії Львівської міської ради, він заявив, що „Павло Романюк є справжнім агентом КГБ під псевдо „Довбуш”. Цю інформацію поширили в публікаціях редакції газет „Львівська газета” та „Поступ”.

Він також вимагав судовим рішенням заборонити поширення в пресі наклепів щодо його особи з боку Ярослава Кендзьора та стягнути з нього 1 мільйон гривень в якості мораної шкоди, а з редакцій газет „Львівська газета” та „Поступ” стягнути по 25 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *