ОСТАННІ НОВИНИ

Мальтійська служба на Львівщині вже готується до свята Миколая

|

Мальтійська служба допомоги та 20 молодіжних організацій готуються до проведення дев’ятої щорічної благодійної акції „Святий Миколай”, під час якої понад шість тисяч дітей з 40 інтернатів та сиротинців, малозабезпечених сімей Львова та області отримають свої подарунки від Святого Миколая. Про це повідомив заступник директора організації Олексій Побурко.

„Родзинкою” цьогорічної акції є листи дітей до Святого Миколая, які за допомогою „мальтійців” та їхніх друзів потраплять до добрих людей. В листах діти розповідають про себе, про свою сім’ю, якщо вона в них є, про свої мрії та бажання. Для того, щоб дитячі сподівання збулися, організатори акції звернуться до львівських парафій, підприємців та звичайних громадян із закликом про допомогу. Традиційно майже чотири тисячі прохань знаходять відповідь львів ’ ян, які пакують персональні подарунки за листами. Для дітей, що не вміють писати, подарунки пакуються за рахунок пожертв, яких минулого року надійшло понад 120тисяч гривень. Це також дозволило вирішити ряд нагальних потреб в інтернатах.

Як і кожного року, в магазинах міста можна буде побачити „мальтійські” скарбнички, в які кожен охочий зможе зробити свою пожертву.

На перших зборах співорганізаторів було досягнуто домовленостей про закріплення інтернатів, обговорено перспективи та можливості співпраці з владою, іншими громадськими організаціями. До акції можуть долучитися усі охочі, зателефонувавши за телефоном 75-12-00 до Мальтійської служби допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *