ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові гастролюватиме жіночий англійський хор “Вокальні експресії”

|

Жіночий хор “Вокальні експресії” з англійського міста Гаддерсфільд прибуде 22 жовтня до Львова на гастролі. Як повідомляє прес-служба ЛОДА з посиланням на обласне управління культури та туризму, програмою перебування передбачено спільні концерти з хоровою капелою “Мрія”.

Концерти, зокерма, відбудуться 23 жовтня у Львові о 17 годині у Будинку органної та камерної музики та 25 жовтня о 18 годині у Дрогобичі в приміщенні державного педагогічного університету ім. Івана Франка.

Ж іночий хор “Вокальні експресії” нещодавно записав та видав власний компакт-диск під керівництвом дирегента Катерини Віліямс у співпраці з головою хору Діаною Робінсон та концертмейстером Катериною Стівенсон.

Репертуар хору включає класичну, традиційну, релігійну та народну творчість, а також музику сучасних оперет.

У колективі співає 50 хористок різного віку від 19 до 60 років. Вперше англійський хор співатиме в Україні не тільки твори міжнародного хорового репертуару, але і українські пісні мовою оригіналу.

Заходи, пов’язані з перебуванням у Львові жіночого хору “Вокальні експресії”, проводяться під патронатом Львівської обласної державної адміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *