ОСТАННІ НОВИНИ

Створення мегаблоку національних сил ініціюватиме ВО «Свобода»

|

Попереднє рішення щодо участі ВО «Свобода» у парламентських виборах було прийняте 15 жовтня під час політради Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова ЛОО ВО «Свобода» Олег Панькевич. Відтак він зазначив, що об’єднання ініціюватиме і підтримуватиме створення єдиного мегаблоку національних сил.

За словами Панькевича, він мав зустрічі з керівниками низових партійних організацій УНП, РУХу та КУНу. «Люди «в низах» хочуть об’єднання, а керівники згаданих партій чомусь досі не можуть сісти за стіл переговорів», – зазначив він.

Олег Панькевич розповів, що ВО «Свобода» також готове блокуватись із НСНУ чи з «Батьківщиною», але лише у тому випадку, «коли обидві партії очистяться від одіозних фігур у власних списках». «При цьому будь-який блок ВО «Свобода» вступатиме лише на паритетних засадах, як самостійна політична сила, а партії, з якими «Свобода» блокуватиметься, також мають стояти на засадах Програми захисту українців», – наголосив голова ЛОО ВО «Свобода», повідомляє Західна іноформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *