ОСТАННІ НОВИНИ

Канівець вимагатиме від Деньковича 100 тисяч доларів

|

Депутат Львівської обласної ради, колишній член політради ЛОО партії «Батьківщина», екс-керівник фракції «Батьківщина» у Львівській обласній раді Олег Канівець має намір позиватися з головою ЛОО партії ВО «Батьківщина» Іваном Деньковичем. Про це Олег Канівець заявив Західній інформаційній корпорації, коментуючи вислови І.Деньковича щодо вимагань 100 тисяч доларів за входження у виборчі списки партії.

«Що можна сказати про людину, хвору на голову, так можете й написати, бо він хворий чоловік. З іншого боку, хочу сказати наступне: рішенням бюро, і це погоджено з фракцією, було прийнято, що перша двадцятка складається із членів бюро і депутатської фракції. Членів бюро було одинадцять і депутатська фракція—вісім, це майже двадцять. Двадцять чоловік це двадцять п’ять відсотків від складу обласної ради. Якщо б «Батьківщина» більше взяла, то дай Бог, щоб так сталося.

Але у даній ситуації можу сказати, члени фракції є мої колеги Куп’як, Гайдучок, Павелко, Ваврин, Федоришин, спитайте у них, чи я вимагав якісь гроші. Якщо у новоутвореній фракції, яку хоче зробити Денькович, де є Буба, Данькевич, Баран (хоча Баран і в нашій фракції ще рахується, то й у нього можна спитати за якісь гроші), а такі як Буба, Охріменко, Данькевич, може вони з Деньковичом і домовились про якісь суми грошей. У нього взагалі уява якась… Кричить злодій і тримай злодія, інакше я не можу це прокоментувати»,—зазначив О.Канівець.

«Мабуть, я буду все-таки звертатися до суду, щоб цього чоловіка притягували до відповідальності, принаймні моральної. Уже достатньо фактів є щодо цього у пресі, поки це були голослівні звинувачування—це одне, але вони вже з’явилися в пресі, опубліковані»,—додав О.Канівець. На запитання, про яку суму може йтися, він зазначив: «На тих сто тисяч, про які він меле на кожному кроці».

Олег Канівець вибирав собі «жертв» з числа депутатів Львівської обласної ради і пропонував їм входження у виборчі списки «Батьківщини» за 100 тисяч доларів США,—про це заявив голова ЛОО партії ВО «Батьківщина» Іван Денькович під час свого звіту на ІХ обласній звітно-виборчій конференції, яка відбувалась у суботу, 15 жовтня.

Під час прес-конференції І.Денькович відмовився відповісти на запитання, кому саме з обласних райців О.Канівець пропонував таким чином потрапити у майбутні списки, лише зазначив, що коли буде потрібно, то він зможе назвати прізвища п’яти осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *