ОСТАННІ НОВИНИ

Асоціація роботодавців все ще шукає достойного мера Львова

|

Розширене засідання Ради Асоціації роботодавців Львівської області відбулося сьогодні у Львові.

«Сьогодні Львів має страшну міську раду. Хабарництво міських депутатів стало хронічним явищем. Якщо люди, що платять податки, будуть і надалі байдуже спостерігати за цим, зміни не настануть ніколи», – зазначив у вступному слові президент Асоціації роботодавців Львівщини Зеновій Бермес.

Він наголосив на потребі запровадити рейтингове анкетування майбутніх кандидатів на посаду міського голови Львова: «Слід скласти питання, на які кандидат відповідатиме перед різними колективами підприємств. Тоді стане зрозуміло, хто дурень, хто ледар, а хто хабарник».

Учасники засідання прийняли звернення до громади Львова, в якому застерегли мешканців від спокуси купуватися на красиві обіцянки кандидатів на посаду міського голови. На думку керівництва Асоціації, обрання достойної кандидатури на мера та гідних міських депутатів – головна задача, зокрема, і роботодавців області.

«Кожен розуміє, що у місті склалася критична ситуація. Цьому сприяла і відсутність протягом багатьох років уваги до міста з боку центральної влади та бездіяльність місцевих керівників, що спричинило процеси руйнування історичної спадщини міста, трагічною виглядає ситуація із дорогами та комунікаціями, темні, безлюдні вулиці, що сприяють злочинності. На тлі бідності і безробіття, коли мешканці нашого міста змушені масово виїжджати в пошуках джерел фінансування за кордон, міська влада не переймалася проблемами відновлення місць праці своїх громадян, не сприяла процесам розвитку бізнесу», – зазначено у зверненні.

Асоціація роботодавців пообіцяла підтримати того претендента на крісло мера, хто реально буде здатний реалізувати мрії та сподівання львів’ян. Кого конкретно – наразі не уточнили, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *