ОСТАННІ НОВИНИ

Відбулися позачергові збори акціонерів ВАТ “Концерн Галнафтогаз”

|

12 жовтня 2005 року у Львові відбулися позачергові загальні збори акціонерів ВАТ “Концерн Галнафтогаз”. Участь у зборах взяли акціонери та їхні представники, які сумарно володіють 12380550 668 акціями Товариства, що становить 77,38% від загальної кількості акцій, повідомляє прес-служба концерну.

Збори переобрали на новий термін Наглядову Раду Товариства. Членами Наглядової ради Товариства є – Віталій Антонов, Наталія Антонова, Олександр Павленко, Василь Даниляк, Маркус Бюхель. Генеральним директором ВАТ “Концерн Галнафтогаз” переобрано на новий термін Юрія Кучабського. Також на новий термін переобрано наступних членів Дирекції: Назара Купибіду, Олену Лексікову, Юрія Крюкова, Дмитра Герасімова, Олега Паська. До складу дирекції введено Інну Литвинюк (директор з персоналу) та Романа Чуйка (операційний директор).

Зі складу Дирекції виведено Наталію Обозненко, Ірину Кучабську та Юрія Пастущака. У зв`язку з початком роботи «Торгового Дому Галнафтогаз», для оптимізації витрат та підвищення ефективності бізнеспроцесів збори прийняли рішення про ліквідацію, як юридичної особи, ДП “Центр розрахунків за паливо та послуги”, з передачею функціональних обов`язків останнього на “Торговий Дім Галнафтогаз”.

Збори також затвердили кредитний договір з Чорноморським банком торгівлі та розвитку (ЧБТР), кредитний договір з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC), а також погодили основні умови кредитної угоди із Європейським банком реконструкції та розвитку (EBRD).

ВАТ “Концерн Галнафтогаз” належить до найбільших власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК «ОККО», що складається зі 109 сучасних комплексів. Загалом «Концерну Галнафтогаз» належить близько 170 АЗС і 15 нафтобаз у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій, Волинській, Кіровоградській, Харківській та Чернігівській областях, а також у Києві. Статутний капітал Концерну – 160 млн грн. Консолідований чистий прибуток компанії за перше півріччя 2005 року становить 18,4 млн грн.Рейтинг D&B 4А-2. Кредитний рейтинг позичальника/контрагента за національною шкалою uaA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *