ОСТАННІ НОВИНИ

Прохідне місце у Львівську облраду коштує 100 тисяч доларів - КВУ

|

За місце на прохідну частинув списках партій в обласні і міські ради слід заплатити від 100 тис. до 500 тис. доларів. Про це в п`ятницю на прес-конференції в Києві сказав глава правління Комітету виборців Ігор Попов.

“Це зовсім не означає, що всі місця в партії продаються, усі партії продаються. Це не означає, що кожний може їх купити. Просто деякі партії мають давністосунки з багатими людьми, з компаніями, і ці партії можуть провести ці компанії”, – заявив він.

“Звичайно ж, якщо людина відома і популярна і приносить із собою якийсь медіа-ресурс, приносить підприємство, де працюють 50 тисяч осіб – тоді ціна зменшується”, додав він.

За словами Попова, “в обласну раду Львова фігурує цифра близько 100 тисяч доларів за прохідне місце”. У той же час, за його словами, у міських радах малих міст, у сільській місцевості, де немає “жодного підприємства, і бюджет дуже малий, ніхто ці місця не продає”.

Попов також висловив впевненість, що з ухваленням закону, що гарантує статус недоторканності депутатам місцевих рад, ціни на прохідне місце в обласних і міських радах ще підвищаться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *