Податкова виступає за припинення санації “Львівприладу”

|

ДПА у Львівській області виступає за припинення санації «Львівприладу», оскільки затягування цього процесу призведе до подальшого простою підприємства, відсутності поступлення коштів від виробничої діяльності. Про це заявив заступник голови ДПА у Львівській області Іван Кравчук під час розширеного засідання рад об’єднаних підприємницьких організацій Львівщини та Львівського обласного об’єднання організацій роботодавців, прсисвяченого цьому підприємсвту, передає прес-центр ДПА у Львівській області .

Виступаючі наголошували на тому, що накопичення боргів через необхідність нести витрати з утримання майнового комплексу призводить до необхідності подальшого продажу активів заводу для покриття цих витрат. В кінцевому результаті – це шлях до розпродажу і повної ліквідації ДП «Львівприлад».

На засіданні було вирішено підтримати пропозицію щодо завершення санації на ДП «Львівприлад», створення на його основі науково-технічного центру приладобудування, телекомунікацій та засобів зв’язку, що дасть можливість створити нові робочі місця, зберегти приладобудування на Львівщині та стабільно сплачувати державні податки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *