ОСТАННІ НОВИНИ

Молодіжні організації Львова святкуватимуть річницю УПА за кошти спонсорів

|

Оргкомітет молодіжних організацій Львова оприлюднив програму заходів зі святкування Покрови Пресвятої Богородиці та 63-ї річниці створення УПА, заплановані на 16 жовтня.

Святкові заходи 16 жовтня розпочнуться о 13.00 з походу ветеранів УПА і молодіжних організацій Львова. О 14.00 відбудеться молебень біля Матері Божої пам’яті героїв УПА. Запланована і розважальна програма, яка стартує о 15.30 у Львівському духовному театрі «Воскресіння»—запрошені матимуть змогу переглянути кінофільм «Залізна сотня» та стати учасником літературно-музичного вечора.

Впродовж 14-16 жовтня у приміщенні театру «Воскресіння» триватиме фотовиставка про УПА.

Заступник голови Львівської крайової організації «Молодий народний рух» Олег Сітарський повідомив, що Львівська ОДА не виділила коштів на святкування 63-ї річниці УПА, яке організовують молодіжні організації Львова. «Ми зверталися до начальника управління сім’ї та молоді Львівської ОДА, який нам повідомив, що коштів виділити не можуть, оскільки у бюджеті ці витрати не були передбачені. Але ми не нарікаємо на управління, оскільки дамо раду власними силами, а також за допомогою грошей спонсорів»,—зауважив Олег Сітарський.

Спонсорами святкової акції виступили ТЗОВ «ЮІК»Правосвіт» та фотостудія Баранських, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *