ОСТАННІ НОВИНИ

Фестиваль “Зірки світового балету” вперше завітав у Львів

|

Вперше за роки свого існування XII Міжнародний фестиваль “Зірки світового балету” завітав у стіни Львівського державного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. Організатором фестивалю є художній керівник Донецького академічного державного театру опери та балету, народний артист України Вадим Писарєв.

Вже сьогодні о 19 годині львів’яни та гості міста зможуть побачити виступ учасників фестивалю із України, Росії, Франції, Німеччини, Австрії, Італії, Кореї, Японії, В’єтнаму, Угорщини та Сербії.

Генеральним партнером фестивалю вже понад десять років є Перший Український Міжнародний банк, і лише завдяки додатковим спонсорам та партнерам вдалось розширити рамки фестивалю за межі Донецька, цього року він проходить ще й у Києві та Львові.

“Для мене є дуже приємним те, що я виступатиму сьогодні перед львівською публікою, бо для мене ця публіка є найціннішою. Тут живе інтелігенція”, – зазначив Вадим Писарєв. Він також додав, що сьогодні для “справжніх балетоманів буде спражнє відкриття”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *