ОСТАННІ НОВИНИ

Стрийська „Батьківщина” висловила недовіру Івану Деньковичу

|

Активісти Стрийської районної організації партії ВО «Батьківщина» сьогодні звернулися до засобів масової інформації з відкритим листом, в якому заявляють про висловлення недовіри голові Стрийської районної організації партії ВО «Батьківщина» Наталії Брус та голові Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» Івану Деньковичу. Текст листа подаємо без змін.

«Ми, активісти Стрийської районної організації партії ВО «Батьківщина», обурені фактом фальсифікації звітно–виборчої конференції нашої організації, яка відбулася 9 жовтня 2005 року у місті Стрию. Конференція відбулась за участю та безпосередньою «режисурою» Михайла Гладія, який за допомогою закулісних інтриг нахабно намагається змінити стан справ у непідконтрольній йому організації.

Клан Гладія за допомогою продажних функціонерів партії та за активної участі есдеків намагається захопити владу в ЛОО ВО «Батьківщина» з метою проникнення через списки «Батьківщини» у місцеві органи влади представників кучмівсько–медведчуківського режиму. Для цього вони дискредитують активних членів партії, зокрема, Олега Канівця, Романа Гайдучка, Івана Куп’яка, Михайла Ваврина, Остапа Федоришина, Євгена Павелка та сотні інших чесних партійців.

Ми звертаємось до керівництва ВО «Батьківщина», партнерів по БЮТ й громадськості Із застереженням щодо процесів проникнення кучмістів у лави партії та висловлюємо свою недовіру голові Стрийської районної організації партії ВО «Батьківщина» Наталії Брус та голові Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» Івану Деньковичу, які зрадили ідеалам Майдану і віддають організацію у руки олігархів»,—йдеться у листі, який підписали О.Канівець, Р.Тивонович, А.Поврозник, В.Павлів, І.Пагутяк, З.Лужецький, Б.Гречинський, М.Гуменчук та ще 112 членів Стрийської районної організації партії ВО «Батьківщина», передає Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *