ОСТАННІ НОВИНИ

Оксана Караванська завтра відкриє деталі запланованого у Львові дефіле

|

Про шоу дизайнерського мистецтва та вишуканого стилю, яке відбудеться в нашому місті 16 жовтня, завтра під відкритим небом розповість модельєр Оксана Караванська. Прес-конференція відбудеться о 12 годині у пасажі за адресою проспект Шевченка, 10. Окрім відомого модельєра, у заході братимуть участь ідеолог та фінансист „Нью Нові Міжсезони моди Оксани Караванської – 2005” британець Гері Бовман та один із засновників центру “Джерело” для неповносправних у Львові Зеня Кушпета.

Нагадаємо, „Нью Нові Міжсезони моди Оксани Караванської – 2005” у Львові пройдуть наступної неділі. Спеціальна конструкція із накриттям, обігрівом та професійним світлом буде виставлена на проспекті Шевченка, якою дефілюватимуть моделі зі Львова та Києва. На показі буде представлено 120 одиниць одягу із чотирьох колекцій Караванської: „Зима-2006”, „Зима хутряна – 2007”, „Весна-2006” та „Кутюрна колекція”. Остання представить сукні, виготовлені за етнографічними українськими мотивами, що переходять у розкішне кутюрне вбрання.



Це буде одне із небагатьох шоу моди, що матиме соціальний характер. Кошти від цього заходу будуть спрямовані на допомогу неповносправним дітям України, зокрема, підуть на підтримку та розвиток навчально-реабілітаційного центру „Джерело” у Львові. Ідею щодо соціального характеру шоу Оксані Караванській запропонував та фінансово підтримав Гері Бовман (Gary Bowman), бізнесмен із Великобританії, батьки якого родом із України.


Наступними містами показу стануть Донецьк, Дніпропетровськ, Київ та ряд європейських столиць.


Всі кошти, отримані від акції, підуть на підтримку неповносправних дітей в Україні загалом та Львові зокрема, передає “Купол”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *