ОСТАННІ НОВИНИ

Нафтопереробний завод у Бродах дасть Львівщині 85 тисяч робочих місць

|

Новий нафтопереробний завод у Бродах дасть близько 85 тисяч нових робочих місць – про це сьогодні повідомив Президент України Віктор Ющенко, виступаючи на Народному вічі у Львові.

За словами Президента, якщо проект „БродАгроОйл”, який передбачає не лише будівництво сучасного нафтопереробного заводу, а й спорудження теплоелектростанції та підприємств з переробки сільськогосподарської продукції, буде реалізовано в повному обсязі, то на Львівщині з ’явиться 115 тисяч нових робочих місць.

Глава держави також додав, що інвестиційна вартість будівництва заводу – три мільярди доларів США. За його словами, така кількість інвестицій надходила в Україну за всі попередні роки разом узяті.

Нагадаємо, що сьогодні у Львівському палаці мистецтв в рамках V Економічного форуму «Україна – ЄС 2005» було підписано Меморандум про реалізацію проекту з будівництва нафтопереробного заводу в Бродах.

Проект в присутності Президента України Віктора Ющенка підписали голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник, голова НАК “Нафтогаз України” Олексій Івченко та представник американських інвесторів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *