ОСТАННІ НОВИНИ

"Трудова Україна" у Львові клонується та свариться

|

Ігор Білецький наполягає на тому, що він залишається головою ЛОО „Трудова Україна”, незважаючи на те, що недавно обласний осередок партії обрав головою ЛОО „Трудова Україна” Володимира Волошина.

Про це Ігор Білецький заявив сьогодні під час прес-конференції.

Своє твердження Ігор Білецький аргументує тим, що відповідна конференція на якій було обрано Володимира Волошина головою осередку, є нелегітимною, оскільки відбулась без його відома.

Ігор Білецький стверджує, що відповідні конференції можуть скликатись лише головою обласного осередку, відповідно до статуту партії.

Тож, на сьогоднішній день він залишається головою ЛОО „Трудова Україна”.

Ігор Білецький також наголосив на тому, що він займає офіційно зареєстроване приміщення партії і всі офіційні партійні документи знаходяться у нього.

Однак, Ігор Білецький стверджує також, що ніякого конфлікту між ним та Володимиром Волошином не існує і він готовий працювати разом з ним.

Як повідомляло агентство, 18 вересня відбулася позачергова конференція ЛОО „Трудова Україна”, на якій було усунено голову обласного осередку Ігоря Білецького та призначено нового голову Володимира Волошина.

Володимир Волошин підтвердив легітимність свого обрання тим, що відповідні рішення конференції були затверджені З’їздом партії, який відбувся 23 вересня під головуванням Володимира Сівковича.

Ігор Білецький назвав цей з’їзд так як і конференцію обласної організації нелегітимними. За його словами, справжній з’їзд „Трудової України” відбудеться 8 жовтня під головуванням лідера партії Валерія Коновалюка, повідомляє “Прес-тайм”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *