ОСТАННІ НОВИНИ

Димінський заклав бомбу під українське право

|

Координатор проектів сайту “Майдан” ОлександрСеверін звернувся до Міністерства внутрішніх справ, Ради національної безпеки і оборони і Генеральної прокуратури України з проханням провести розслідування на підставі заяви народного депутата України ПетраДимінського про підкуп парламентаріїв під час голосування у Верховній Раді за закони, які вносять зміни в Конституцію України, 8 грудня 2004 р.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

“Кілька днів тому депутатДимінський зробив заяву, що під час голосування за пакетом законопроектів про політичну реформу за 6 депутатських карток для голосування давали 20 млн. доларів”, – сказав Северін.

За його словами, якщо цей факт мав місце, то це означає, що у Верховній Раді “здійснено акт корупційних дій”. “Під право в Україні закладається бомба масового знищення. Тоді, як можна людям пояснити, що таке право, і як можна навчати студентів юридичному праву? Мало того, що це є неконституційним, це означає, що закони приймаються за брудний капітал, за хабар”, – вважає координатор проектів сайту “Майдан”.

Северін підкреслив, що звернувся до правоохоронних органів відповідно до законодавства про порядок звернень громадян. “Відповідно до Кримінально-процесуального кодексу, у правоохоронних органів є законні підстави приступити до слідчих дій. Це великий мінус для тих, хто захищає політреформу”, – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *