ОСТАННІ НОВИНИ

Єхануров представив Качура

|

Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров у вівторок офіційно представив нового міністра будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства Павла Качура. Про це «proUA» повідомили в прес-службі Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства.

„На цю посаду Павло Качур був призначений тому, що це врівноважена людина з великим досвідом роботи, особливо в економічній сфері, керівник спроможний приймати виважені і об’єктивні рішення, а це дуже важливо, щоб в новому міністерстві були враховані і врівноважені всі інтереси”, – сказав Єхануров.

Він зазначив, що нове міністерство будуватиметься на базі двох Державних комітетів – комітету з будівництва та архітектури і комітету з питань житлово-комунального господарства. Єхануров також зазначив, що питання розвитку будівельного комплексу та реформи житлово-комунального господарства потребують першочергової уваги Уряду. Він пообіцяв, що вже найближчим часом уряд зробить кроки, щоб навести лад у дозвільній системі та розглянути питання розвитку міст, особливо столиці.

В свою чергу, Павло Качур зазначив, що він розуміє всю відповідальність, яка покладена на нього. „Я іду сюди працювати на постійній основі. І я хотів би, щоб ми всі працювали тут на постійній роботі. Без тимчасовості, без того хто скільки тут буде, навіть день, навіть тиждень, навіть місяць, я вас прошу всіх працювати так, щоб ми будували міністерство як постійну структуру, яка має серйозні завдання, яка має серйозні обов’язки перед українським суспільством”, – заявив Качур.

За словами Качура робота міністерства буде публічною. „Це не означає, що міністр, заступники міністра будуть не вилазити з телеекранів, це означає, що формування державної політики і реалізація державної політики буде відбуватися гласно, буде відбуватися з широким залученням всіх зацікавлених сторін, щоб ця політика знаходила підтримку в суспільстві” – наголосив новий міністр.

Також Павло Качур поінформував всіх, що він написав заяву про складення депутатських повноважень та 29 вересня закрив передвиборчий штаб у Львові, де збирався балотуватися на посаду міського голови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *