ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак зустрінеться з Ющенком під час Економічного форуму

|

Під час відкриття V Міжнародного економічного форуму “Україна – ЄС” Президент України Віктор Ющенко перебуватиме на Львівщині і в рамках відвідин зустрінеться головою Львівської обласної ради Михайлом Сендаком, передає прес-служба обласної ради.

“Я матиму десятихвилинну розмову з Президентом нашої держави, впродовж якої хочу викласти своє бачення соціально-політичної та економічної ситуації на Львівщині. Окрім того, особисто хочу пояснити Президенту причини свого виходу з партії Народний Союз “Наша Україна”, – цитує прес-служба слова голови Львівської обласної ради.

За словами Михайла Сендака, він різко засуджує намагання “приватизувати” Віктора Ющенка “провладною партією”. “Я не розумію, чому напередодні проведення форуму на Львівщині з’явились листівки, де зазначено, що Народний Союз “Наша Україна” запрошує громадськість на зустріч з Президентом. Адже Президент повинен бути понад усіма політичними силами і керуватися волею усього народу, а не окремої політичної партії. А організацією і проведенням його зустрічі з громадськістю мають займатись найвищі органи державної влади – Львівська обласна рада і ЛОДА, а не партія” – підкреслив Михайло Сендак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *