ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині розпачалася акція „Благоустрій України”

|

Акція „Благоустрій України” проходитиме на теренах Львівської області з 1 до 30 жовтня задля поліпшення стану довкілля, залучення широких верств населення до озеленення і приведення у належний стан населених пунктів. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

В рамках цієї акції держуправлінням екології та природних ресурсів в Львівській області передбачено проведення відкритих уроків екологічного спрямування у шкільних закладах області, виготовлення та розповсюдження листівок на природоохоронну тематику, ініціювання заходів щодо прибирання від сміття трас міжнародного значення та доріг між населеними пунктами області. А також очищення прибережних смуг та водоймищ області, проведення цільових перевірок дотримання природоохоронного законодавства, спрямованих на ліквідацію стихійних сміттєзвалищ, облаштування місць збору, утилізації та захоронення побутових відходів.

Відтак Львівська держадміністрація звернулася до представників обласних та районних владних структур, керівників організацій, установ та підприємств з проханням активно долучатися до заходів з очищення території міст і сіл та усіляко сприяти проведенню природоохоронних акцій на території області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *