ОСТАННІ НОВИНИ

Депутат Загайний здивований пропозиціями до Садового

|

Депутат Львівської міської ради Віталій Загайний виступив зі зверненням, у якому висловив здивування пропозиціям очолити управління житлово-комунального господарства підприємцю Андрію Садовому. У Віталія Загайного своя думка про ділові якості лідера “Самопомочі”, яку ми і подаємо повнотекстово:

“Зі здивуванням почув заяву в.о. міського голови Зіновія Сірика, в якій він запропонує посаду начальника управління житлово-комунального господарства Андрію Садовому. Вважаю, що ситуація в управлінні є далекою від ідеалу, але поруч з тим переконаний, що Андрій Садовий не має права посідати будь-яку посаду у виконавчих органах львівської влади, оскільки не володіє якостями, що необхідні службовцю органу місцевого самоврядування, а саме: відповідальністю та здатністю працювати на спільний (суспільний) результат.

В той час, коли депутати львівської міської ради робили все можливе для того, щоб вберегти ігрові дитячі майданчики, він дбав про власний імідж, займаючись піаром. Чого варта бездіяльність депутата А.Садового щодо питання збереження ігрових майданчиків міста? Адже очевидним є той факт, що дитячі майданчики по вул.Некрасова, Карпинця були передані у приватне користування у травні 2001 року, тобто тоді, коли Андрій Іванович був головою постійної комісії та очолював чисельну депутатську групу. В той час він не використовував всієї повноти влади для захисту інтересів львів ’ ян. Тому я переконаний, що і цього разу його перебування на відповідальній виконавчій посаді не піде на користь львівської громади.

Іншим прикладом безвідповідальності А.Садового є ситуація, що виникла довкола житлового будинку №6 по вулиці Ярошинської, який збудовано за участі ВАТ “Південьзахіделектромережбуд”. Продані у 2003-2004 роках квартири залишилися без тепла, через невведений в експлуатацію будинок. Виникає логічне запитання: ”Чи може керівник підприємства, що не впоралося із труднощами завершення та експлуатації одного житлового будинку претендувати на посаду чиновника, що відповідатиме за стан десятків тисяч львівських будівель?

Оприлюднюючи цю заяву, можу передбачити появу чорнопіарних замовних статей на свою адресу у контрольованих Садовим засобах масової інформації, як це вже було, коли я виступив із обгрунтованою критикою Андрія Садового в популізмі щодо ситуації з дитмайданчиками в місті. Але, незважаючи на це, вважаю обов ’ язком поінформувати громаду та новоспеченого керівника міста про існуючі ризики, що пов ’ язані з таким кроком.

З глибокою повагою до громади та сподіванням бути почутим, Віталій Загайний, депутат львівської міської ради, член ЛМО Громадянської Партії „Пора”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *