ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівському хлібзаводі №5 відкрито нову лінію

|

Учора на Львівському хлібзаводі №5 було впроваджено нову виробничу лінію швейцарської фірми «Рондо Дож». Лінія випускатиме булочні вироби та вироби з листкового тіста з начинкою.

«Львівський хлібзавод №5» є дочірнім підприємством ВАТ «Концерн Хлібпром». Директор концерну Вадим Вишневський повідомив, що вартість лінії 1,5 млн. євро. «Але ця сема враховує вартість ремонту приміщення під нове обладнання, його монтування, виконання технічних норм безпеки. Чиста вартість лінії – трохи більше за половину названої суми», – зауважив В.Вишневський.

За словами гендиректора, проект має окупитися за три роки. «Наші очікування оптимістичні, оскільки нова продукція відповідатиме європейському зразку. Лінія повністю автоматизована, і за годину може виготовляти 300-600 кг продукції. Наразі на новій лінії плануємо випускати 4 види булочних виробів», — наголосив В.Вишневський.

«Представлене обладнання не має аналогів в Україні. Воно дозволяє під час виробництва здобних виробів дозувати в автоматичному режимі будь-які начинки. До цього часу в класі універсальних формувальних ліній не було представлено жодної автоматичної лінії, яка б самостійно виконувала настільки повний цикл операцій», – додав директор ДП »Львівський хлібзавод №5» Валентин Мельниченко. Окрім випікання, лінія дозволяє заморожувати напівфабрикати та готову продукцію, передає ЗІК.

До структури ВАТ «Концерн Хлібпром» входять: »Львівський хлібзавод №5», Червоноградський та Самбірський хлібокомбінати, Калуський хлібокомбінат на Івано-Франківщині, «Вінниця-хліб», Барський хлібзавод, Гайсинcький та Могилівський хлібокомбінати. Концерн займає 30% ринку Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *