ОСТАННІ НОВИНИ

Школа «Відродження» відсвяткувала свою десяту річничю

|

Загально-освітня школа «Відродження» відсвяткувала сьогодні свою десяту річницю у Шевченківській райадміністрації Львова. В урочистостях взяла участь львівська співачка та громадський діяч Софія Федина.

Навчальний заклад нараховує 38 членів педагогічного колективу, та 250 учнів. Школа уклала угоду про співпрацю з Львівським державним медичним університетом ім. Д. Галицького, Національним університетом «Львівська політехніка» та ЛНУ ім. Івана Франка (математичним факультетом). «Наші учні – неодноразові призери районної, міської та обласної предметних олімпіад” Розповіла директор школи.

Школа «Відродження» працює за інтегрованими програмами. З першого класу діти вивчають англійську мову, з п’ятого – другу іноземну та основи інформатики. У восьмих-дев’ятих класів вивчають основи підприємницької діяльності.

«Відродження» працює повний день. Після уроків діти мають змогу відвідати консультації, індивідуальні заняття, займатися у спортивній секції, естетичному, вокальному та танцювальному гуртках. У школі постійно знаходиться лікар, що дбає про здоров’я дітей та слідкує за якістю харчування, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *