ОСТАННІ НОВИНИ

Павло Качур рятуватиме пам`ятки архітектури

|

“Одним з найважливіших завдань є збереження пам’яток архітектури, на що в проекті бюджету закладено 100 мільйонів гривень. Мені хочеться вірити, що цей пункт бюджету буде виконано адже ситуація зі збереженням пам’яток архітектури є критичною, регіони просто

кричать і благають врятувати історію України”, – наголосивучора новопризначений міністр будівництва, архітектури і житлово-комунального господарства, член Ради партії “Народний Союз Наша Україна” Павло Качур.

ТакожПавло Качурпланує активізувати роботу місцевих рад по затвердженню генеральних планів міст аби “будували планово з урахуванням всієї необхідної інфраструктури” та “запровадити продаж землі виключно через аукціонну діяльність з відповідною підготовкою нормативних актів, що регулюють ці процеси”.

28 вересня Президент України Віктор Ющенко підписав указ про призначення Павла Качура Міністром будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України.

У 1990-1993 роках Качур працював заступником голови Львівської міськради народних депутатів. Сподіватимемось, рятуючи українські архітектурні пам`ятки, новий міністр не забуде про Львів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *