ОСТАННІ НОВИНИ

Генпрокуратура закінчить розслідування загибелі Чорновола за два місяці - Куйбіда

|

Протягом двох місяців Генпрокуратура України закінчить розслідування справи про загибель В’ячеслава Чорновола. Про це в середу повідомив заступник голови Народного Руху України, голова комісії НРУ у справі про розслідування обставин смерті В’ячеслава Чорновола, екс-мер Львова Василь Куйбіда, повідомляє «Обком».

За словами Куйбіди, партійна комісія, яка працювала майже шість років під керівництвом професійного слідчого Миколи Степаненка, передала в ГПУ всі зібрані матеріали у справі.

«Ми виконали величезну роботу, опрацювали всі версії, зробили комп’ютерне моделювання всіх версій і передали всі матеріали в Генеральну прокуратуру. З квітня 2005 року я очолюю цю комісію, а Микола Степаненко зараз працює помічником міністра внутрішніх справ і наглядає за тим, як справу продовжують», – сказав Куйбіда.

Водночас Куйбіда зауважив, що не задоволений темпами розслідування цієї справи вже при новій владі. «Ми могли б уже мати результати цієї справи. Прокуратура працює з однією з розроблених нашою комісією версій як з основною», – сказав Василь Куйбіда.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *