ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Соснівки приїхали відстояти приміщення своєї лікарні

|

Мешканці міста Соснівка Сокальського району приїхали сьогодні до Львова, щоб відстояти приміщення обласної лікарні свого міста. За їх словами, на території лікарні хочуть відкрити тубдиспансер, який буде розташований на одному подвір’ї з дитячим відділенням та поруч зі школою.

Під стінами обласної ради зібралося близько 30 осіб, хоча організатор пікету заслужений вчитель України Неля Рибкіна стверджує, що на пікет приїхало близько 60 осіб. В руках людей плакати зі словами: „Дайте нам нарешті спокій!”, „В нас лікарню відібрали, чому ж нас не запитали”, „Тубдиспансер за межі міста!”, „Конституція – це гарант кожного громадянина”.

Мешканці Соснівки кажуть, що вже зверталися до заступника голови ЛОДА Ярослава Пітка, котрий лише призупинив процес вирішення цього питання. Наразі лікарня не функціонує, стверджують соснівчани. В разі невирішення цього питання на користь мешканців міста, вони планують їхати до самого Президента і просити допомоги в нього. На даний момент вони вже написали зверненя до нього і чекають лише рішення сьогоднішньої сесії обласної ради.

Нагадаємо, що під час останньої президії обласної ради питання щодо ситуації в Соснівці було вилучене з порядку денного сьогоднішнього сесійного засідання Львівської обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *