ОСТАННІ НОВИНИ

Мером має стати людина, закохана у Львів - Олег Мандюк

|

“Львівська громада та її представники – депутати міської ради – вичерпали всі можливості налагодження співпраці з міським головою Львова, бо весь той період, протягом якого пан Буняк займав цю посаду, він абсолютно не реагував ні на звернення депутатів, ні на зауваження щодо його роботи”, – заявив голова Львівської міської організації партії “Народний Союз Наша Україна” Олег Мандюк, коментуючи відставку мера Львова.

“Взагалі вся діяльність Буняка привела місто до жалюгідного стану. Як результат, учора 70 депутатів з 84-х присутніх у залі проголосували за його відставку. Це, на нашу думку, є прикладом того, що громади можуть управляти містами і виправляти зроблені помилки”, – наголосив лідер львівських партійців.

“Я не беруся робити прогнози щодо наступного мера Львова, але хочеться, щоб це був представник нашої політичної сили, і я сподіваюся, що так воно й буде. Крім того, ця людина повинна бути надзвичайно порядною, гарним політиком і господарником, а ще – ця людина має бути закохана у місто Львів”, – зазначив Олег Мандюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *